|
|
auto polisingowe ? |
| Autor |
Wiadomość |
aXon
Samochód: punto
|
Wysłany: 2010-02-14, 07:55 auto polisingowe ?
|
|
|
co sadzicie o takich autach ?
3 lata lising (jezdzone w polsce) i do sprzedazy. cena rynkowa lub mniejsza
czy to sa samochody na zlom bo wiadomo ze jezeli nie swoje to sie nie dba...
pozdr. aXon |
|
|
|
 |
waho.

Samochód: Granatowe Bravo 1.4 z podtlenkiem LPG
|
Wysłany: 2010-02-14, 10:41
|
|
|
Mój szef kupił poleasingowe clio z 02r, golas bo golas, ale zadbane bardzo.
Leasingowe auto mają to do siebie że zazwyczaj większość napraw były przeprowadzane w ASO. |
_________________ Come to the dark side we have cookies! |
|
|
|
 |
Tomasz S
Samochód: Fiat
|
Wysłany: 2010-06-24, 10:19
|
|
|
| Poleasingowe auta mają też to do siebie, że po okresie eksploatacji przechodzą gruntowne "odświeżenie" włącznie z praniem podsufitki, podłogi a niekiedy korektą licznika... |
|
|
|
 |
bombel

Samochód: Doblo 1.3 D Multijet
|
Wysłany: 2010-06-27, 09:45
|
|
|
ja mam takie auto. fakt serwisowane bylo w ASO, ale poza tym to brak jakichkolwiek informacji na jego temat. to, ze byl bity juz pomijam, bo przeciez widzialy galy co braly ogolnie nie narzekam- przeciwnie, jestem bardzo zadowolony ze swojego doblolotu no i element decydujacy- cena duzo nizsza od rynkowej.. |
_________________ "Urodziłem się z poczuciem humoru. I zwykle starcza mi inteligencji, żeby się z siebie śmiać i je ocalić. To pomaga zachować równowagę i dystans. (...)" (M. Kozłowski) Ty tak potrafisz? |
|
|
|
 |
pała

Samochód: fiat Stilo 3D 1.9 jtd ~150KM
|
Wysłany: 2010-06-27, 20:41
|
|
|
jak z kazdym autem zalezy jak trafisz. czesto cena jest wyzsza niz np na allegro. zdarza sie tak w przypadku kiedy leasingobiorca zalega z ratami i bank mu takie autko odbiera i wystawia na sprzedaz.
jak masz okazje costakiego kupic to sprawdz jak kazde inne,bo roznie bywa ale z reguły sa to auta godne polecenia. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl - Pozycjonowanie
|
|