|
|
Komunikat "Service xx day" |
| Autor |
Wiadomość |
karol83
Samochód: Fiat Stilo 1,9 JTD 115
|
Wysłany: 2010-07-01, 08:51
|
|
|
Ja powiem tak - nie narzekam na stilona - bardzo fajne auto jednak nie ma co przesadzać, że jest tak dobry jak auto za 50 koła czy więcej. Jak wchodzę do nissana primery o wartości ok 30 tyś to już widzę różnicę w komforcie, wykończeniu itd. Niestety tak to już jest. Sam silnik nie czyni auta wspaniałym.
Nie wiem czemu ale od tej pogody (upały) jak jadę mam wibracje na desce i mi nieprzyjemnie brzęczy w zależności od tego ile mam obrotów silnika. Strasznie denerwuje i wkurza ale co mam zrobić?? Takie już są widocznie plasiki w moim modelu. W audi za 50 koła taka przypadłość zapewne się nie zdarzy.
Wracając do tematu - też mam komuniakt service duo i nie mam zamiaru jechać do ASO bo wołają o ile dobrze pamiętam 100 zł za podpięcie do kompa i kliknięcie dwa razy by odwołać komunikat. Troche dużo IMO |
|
|
|
 |
lukq

Samochód: Marea weekend 1.9 110 ELX CF3
|
Wysłany: 2010-07-01, 09:57
|
|
|
| ale by to ustawić nie trzeba jechać odrazu do serwisu, można jechać do elektryka bądź warsztatu gdzie istnieje podłączenie pod kompa i na pewno za mniejsze pieniądze Ci to ustawią |
_________________ Barava 1.4 S 75 KM
Maryśka 1.9 JTD 110KM ;-)
Jeśli ktoś ci pomógł to odwdzięcz mu się i kliknij w POMÓGŁ |
|
|
|
 |
shadow

Samochód: Stilo 1,9 JTD
|
Wysłany: 2010-07-01, 16:55
|
|
|
| lukq napisał/a: | | ale by to ustawić nie trzeba jechać odrazu do serwisu, można jechać do elektryka bądź warsztatu gdzie istnieje podłączenie pod kompa i na pewno za mniejsze pieniądze Ci to ustawią |
Problem w tym, że elektronika Fiata jest chyba jakaś "inna", bo wpinałem Stilo w warsztacie do kompa z nowym i starym softem i niestety nie mógł mi skasować serwisu |
_________________ shadow
 |
|
|
|
 |
lukq

Samochód: Marea weekend 1.9 110 ELX CF3
|
Wysłany: 2010-07-01, 17:07
|
|
|
| dziwne a próbowałeś gdzieś indziej, znaczy z jakimś innym kompem? |
_________________ Barava 1.4 S 75 KM
Maryśka 1.9 JTD 110KM ;-)
Jeśli ktoś ci pomógł to odwdzięcz mu się i kliknij w POMÓGŁ |
|
|
|
 |
geez
Samochód: Stilo 1,9 jtd 115km
|
Wysłany: 2010-07-01, 17:09
|
|
|
shadow, czy ten kabel, którego używałeś był taki sam jak ten na aukcji podany przez jarkaopoczno?
Chodzi mi o to, żeby jak już kupować jakiś kabelże to brać taki, który umożliwi niemalże wszystko zrobić, łącznie z takimi rzeczami jak kasowanie błędów czy serwisu. |
|
|
|
 |
Hipo

Samochód: Stilo Multiwagon 1.9MJTD 16V
|
Wysłany: 2010-07-01, 19:55
|
|
|
Spytać się trzeba ile zawołają za skasowanie inspekcji a nie za podpięcie do kompa, napewno nie będzie 100zł wtedy |
_________________ Fiaty nie gubią oleju, one znaczą swój teren.
Maryśka 2,4TD
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl
|
|