|
|
kupno scudo |
| Autor |
Wiadomość |
rob

Samochód: tipo
|
|
|
|
 |
opti

Samochód: Tipo + Bravo
|
Wysłany: 2008-03-29, 08:01
|
|
|
| powinno smigac jak stary.. swego czasu dostawca takim jezdzil i zadowolony byl a auto robilo dziennie chyba po 400km jak sie nie myle |
_________________ Tipo 1.7D SX DGT
Nuova Bravo 1.9 16v JTDm 150KM Sport |
|
|
|
 |
rob

|
Wysłany: 2008-04-01, 02:29
|
|
|
kilka dni temu kupiłem scudo (nie ten co na fotce bo to padło i złom zarzygany olejem był )ale czerwony 9-osób 220.000 tyś. przebiegu zadbany wychuchany ABS,klima fotele jak nowe przyciemniane szyby,centralny zamek,bagażnik dachowy,CB radio antena po wymianie rozrządu.
Gość co go sprzedawał to prawie płakał nawet nie wiedział że ma ABS dopiero mu pokazałem jak to działa w środku przy dużej prędkości(160 max) cichutko jak w alfie 156,motorek pracuje ładnie żadnych wycieków..... jestem poprostu zadowolony,może wrzóce kilka fotek póżniej... |
|
|
|
 |
opti

Samochód: Tipo + Bravo
|
Wysłany: 2008-04-03, 11:01
|
|
|
rob, to to gratulacje.. z tego co piszesz to zadbany fiatong jest |
_________________ Tipo 1.7D SX DGT
Nuova Bravo 1.9 16v JTDm 150KM Sport |
|
|
|
 |
Krzysztof
Samochód: Palio Weekend 1,2 HL // Scudo 2.0 120MultiJet
|
Wysłany: 2008-04-04, 12:55
|
|
|
| rob, ja również Ci gratuluję. A mógłbyś przybliżyć jaką masz wersję tego Scudo, bo ja też się przymierzam do zakupu tegoż fiacika. |
_________________ Fiat Palio Weekend 1,2 HL + LPG
Fiat Scudo 2.0 120MultiJet |
|
|
|
 |
rob

|
Wysłany: 2008-04-07, 04:36
|
|
|
opti, naprawdę zadbany na początku byłem trochę zawiedziony że nie jedzie jak powinien,ale po moich testach (3,5 tyś w 5 dni auto zaczeło jeżdzić (było zamulone bo gość jeżdził nim max 110,jak go pogoniłem na maxa to i turbina poczuła nowego właściciela czyli dostał troszkę w )
Krzysztof, jest to wersja COMBINATO zwykły turbo diesel(peguota )rano mam trochę kłopoty z paleniem może świece.9 osobowy i jak na swój wiek i przejechane kilometry(zniszczony fotel kierowcy normalne)to chula super na baku przy prędkości średnio 110 km/h przejechałem 900 km :shock: (a jeszcze nie znam pojemności baku )
[ Dodano: 2008-04-07, 04:38 ]
aha i gość dzwonił do mnie pare razy i pytał czy jestem zadowolony :shock: |
_________________ vito 110D
Tipo 1.9TD(sprzedane)
AR 156 2.4 JTD
Sprinter 313 CDI |
|
|
|
 |
miszko

Samochód: Fiat Tempra 1.6
|
Wysłany: 2008-04-07, 09:46
|
|
|
No to ładniutko
Widać, że człowiek przywiązany był do auta, bo zwykły handlarz próbuje jak najszybciej zapomnieć o aucie |
_________________ Lancia Lybra 1.6 16v LPG sekwencja STAG4+TAP01
Fiat Tempra 1.6 gaźnik LPG 390tys. km
Fiat Uno Clip 1.0 LPG 216tys. km (było)
FiatForum.com.pl
Tempra.org
miszko.pl
Sprzedaż serwerów DELL (duże upusty, możliwość skonfigurowania pod usługi). Zapraszam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl - Posnet
|
|