|
|
GPS - Nawigacja satelitarna |
| Autor |
Wiadomość |
MEDION

Samochód: Poszukiwany .... :)
|
Wysłany: 2009-04-18, 22:33 GPS - Nawigacja satelitarna
|
|
|
Mam zamiar kupić nawigację, która jest hurtowo sprzedawana w Biedronkach.
Jak na razie w mojej okolicy, ani jedna nie została oddana do sklepu w ramach gwarancji, czyli jest to dobra nawigacja. Tak myślę.
Mam pytanie do użytkowników tej nawigacji.
Czy możecie w dwóch zdaniach napisać co ona jest warta?
Czy te 229zł, to nie wyrzucone pieniądze w błoto? |
|
|
|
 |
szela

Samochód: Brawa 1,9JTD
|
Wysłany: 2009-04-18, 23:28
|
|
|
| Za podobbną kasę kupisz mio moov 200 z mapą na Polskę. Jest to dobra i szybka navigacja. Mamy są dość dobre, a przede wszystkim nie kieruje pod zakazy (co zdarza się TomTom'om), ani polnymi duktami (co jest domeną auto mamy). Do tego łatwo ją odblokować i jeździć na czymś innym. |
|
 |
Sasz82

Samochód: Fiat 1.9 JTD
|
Wysłany: 2009-04-19, 07:44
|
|
|
| Kolego zwiedziłem spory kawałek europy gdyż pracuje na ciekawych wyspach Nordeckich i powiem ci jedno odnośnie nawigacji testowaliśmy mase modeli z kolegami każdy w swojm aucie jechalismy zawsze w korowodach a nawigacje oczywiscie każdy miał inny model i ja już na chwile obecna wiem że nawigacja za 200 -300zl poprowadzi cie tylko z krakowa do warszawy gówna trasa ale niech tylko bedzie objazd to sie spocisz za kółkiem co potrafią wyczynić tanie navi jeden moj kolega w francji wjechał na pola a potem a potem navi kazała mu jechac po drodze ktora prowadziła do jeziora i naprawde jezdzimy razem 4 lata i takich przygod znam mase ale jak chcesz cos co my uznalismy za modele z ktorymi pojedziesz wszendzie i nigdy cie nie zawiedzie kup MIO C720 najlepszy dla mnie nigdy nie zgubił trasy czytelna mapa (wszystko jak na dłoni) lub jak nie chcesz bardzo zapuszczac sie w głąb europy MIO C520 to mniejszy brat tez fajna mapa tylko bajerow mniej testowane na okroglo a model przez ktorego najwiecej kumbli w lasach ladowało Germini wszystki modele mapa okropna raz testowalem to jest tak nie czytelna navi a pamietaj jeszcze ze w tom tomie doplacisz do marki i to słono a ma gorsze ekrany jak MIO (MIO C720 wygrało test znanego magazynu PCWorld) |
|
|
|
 |
MEDION

Samochód: Poszukiwany .... :)
|
Wysłany: 2009-04-19, 13:42
|
|
|
Tylko ta cena ........
Wiem, że za jakość i komfort należy ponieść koszty, ale te są trochę za wysokie.
Mimo wszystko, poczekam na opinie użytkowników Navia, o ile tacy się pokażą. |
|
|
|
 |
egon

Samochód: Punto 1,2 SX
|
Wysłany: 2009-04-19, 15:13
|
|
|
MEDION, mój kolega ma własnie tą z biedronki i jak narazie nie narzeka, poza tym łatwo jest ją rozblokowac i wgrac inną mape Wg. mnie w stosunku cena/jakosc wychodzi dosyc dobrze |
_________________ było CZARNE TIPO 1,6i.e + LPG
FIAT TIPO 2,0 16V Black Devil
jest NIEBIESKIE PUNTO 1,2 |
|
|
|
 |
aramis1981

Samochód: Marea 1,9 JTD
|
Wysłany: 2009-04-20, 07:58
|
|
|
| Ja posiadam Mio moov 200PL - oczywiście rozblokowana i aktualnie na Auto mapie 5.0.5 - jestem bardzo zadowolony jak za tą cenę jest rewelecyjny sprzęcik... |
_________________ Tomek
http://fiatforum.com.pl/us/us2.gif |
|
|
|
 |
wojo985

Samochód: Fiat Marea Weekend 2.4TD HLX
|
Wysłany: 2009-04-21, 19:48
|
|
|
| Ja mam Mio C520 z MioMap i spisuję się super. O wiele lepiej niż auto mapa która mnie tak przewiozła że myślałem że ją wyrzucę. |
_________________ Fiat Marea Weekend HLX 2.4TD 125KM-SPRZEDAJĘ CZĘŚCI z niej.
Kolejna Marea Weekend HLX 2.4TD 125KM
Piszę poprawnie po polsku. |
|
|
|
 |
Sasz82

Samochód: Fiat 1.9 JTD
|
Wysłany: 2009-04-21, 22:17
|
|
|
Zgodze sie z kolega MioMap jest super żadnych innych zamienników a swoja droga jak juz widać dużo ludzi przekonało sie że firma MIO robi naprawde swietny sprzet i doskonała mape z dokładnoscia każdego miasta w europie i każdej scieżki w danym miescie kiedys za mna jechal kolega zaczoł do mnie dzwonic jak wjechalismy w małe miasto w francj choc miał dobra marke GPS-u (nie pamietam dokładnie ale z gornej półki) i okazało sie że nie ma ulic nic poprostu pustkowie widział tylko miasta ale ulic nie widział choć oficjalnie miał mape całej europy
Jako weteran tego sprzętu napisze jeszcze raz jak mam jezdzic z jednego miasta do drugiego po polsce nie ma co kupowac drogiego sprzetu ale jak myslimy przekroczyc granice prosze wszystkich nie oszczedzajcie bo potem wiecej czasu człowiek traci w lesie szukajac drogi |
|
|
|
 |
merbart
Samochód: Lancia
|
Wysłany: 2009-05-08, 22:21
|
|
|
Witam
Jak polecam Mante 410 z AutoMapą Europy, (orginalna mapa czyli MapaMap jest do d... ) Jeśli chodzi o sprzęt to za ok 360zł można mieć bardzo dobre navi z możliwością wgrania na karte wiele pomocnych programów Word, Exel, Gry, muzyka, filmy, dodatkowe mapy itp. Co najważniejsze Mante można odblokować bez utraty gwarancji. Używam tej navi osobiście ijestem zadowolony. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl
|
|