|
|
brak g³osu w g³o¶nikach |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
daro99
Samochód: Palio weekend 1.2
|
Wys³any: 2009-02-03, 10:37 brak g³osu w g³o¶nikach
|
|
|
Witam
Podlaczylem dzis radio w aucie, nie slychac wogule nic z glosnikow, radio dziala, wyszukalem kilka stacji, nazwy stacji sie wyswietlaja ale nic nie slychac. Mam dwie wtyczki na kablach, jedna z zasilaniem itp(4kable) i druga z glosnikami (8kabli) jak odlacze ta wtyczke od glosnikow i podlacze zpowrotem to radio dziala, ale gdy probuje zmienic stacje, zmienic fale lub co innego zrobic w radiu(dziala jedynie regulacja glosu) to wszustko cichnie a z glosnikow slychac tylko jedno krotkie pykniecie.
Wczesniej radio dzialalo w innym samochodzie bez zarzutow, potem lezalo kilka miesiecy w szafie. |
|
|
|
 |
Sucre79

Samochód: Scorpio 2.9 24V6 '94
Pomóg³: 3 razy Wiek: 31 Posty: 155 Sk±d: Kraków
|
|
|
|
 |
Pawel19912009

Samochód: Palio Weekend 1.2 8v
|
Wys³any: 2009-11-30, 22:20
|
|
|
| Witam a ja mam podobny proble a wiec w³aczam swoje radio Sony nie znam dokladnie modelu i zaczyna grac radio i po jakichs 5 sekundach nic nie slychac radio dziala swieci sie mozna poglaszac itp ale nic nie slychac co moze byc? |
_________________ Fiat Palio 1.2 kat 8v
Alan 199A + Sirio ml 145 |
|
|
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjêcia nale¿± do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich tre¶æ.
Polecamy NeroSeicento.pl - Serwis komputerowy kraków
|
|