|
|
Jakie glosniki do CC (deska) |
| Autor |
Wiadomość |
mcperson
Samochód: cintek
|
Wysłany: 2009-01-08, 21:17 Jakie glosniki do CC (deska)
|
|
|
Moze glupie pyatnie ale jakie glosniki pasują do CC?? 100mm?? o rozmiar mi chodzi. Pozdrawaim tak na marginesie jakie radyjko polecacie tak do 300zl moze byc tansze! |
|
|
|
 |
Hipo

Samochód: Stilo Multiwagon 1.9MJTD 16V
|
Wysłany: 2009-01-09, 08:38
|
|
|
| mcperson napisał/a: | | jakie radyjko polecacie tak do 300zl moze byc tansze! |
Za te pieniądze jeśli mówimy o nowym to kup sobie coś co Ci się spodoba ze względu na wygląd bo jakościowo to niezaleznie od marki to będzie szajs. |
_________________ Fiaty nie gubią oleju, one znaczą swój teren.
Maryśka 2,4TD
 |
|
|
|
 |
mcperson
Samochód: cintek
|
Wysłany: 2009-01-09, 14:35
|
|
|
| ok mniejsza z radiem ale bardziej mi o rozmiar glosnikow chodzi jak ktos wie pisac:) |
|
|
|
 |
senseimarcel
Samochód: Seicento
|
Wysłany: 2009-01-21, 12:27
|
|
|
| 10 cm,polecam Hertz dcx 100 |
|
|
|
 |
BS

Samochód: Stilo 3D 1.9 JTD 115KM
|
Wysłany: 2009-10-04, 23:09
|
|
|
tak jest hertz !!! sam mialem hertza w seicento tyle ze dwa jajka 180 watt w tylnej półce. graly bajkowo. wkladajac 10cm z przodu juz bedzie super ale to jeszcze nie to. kupuj 10cm w przod i dwa jajka 180 watt herzta na tyl. bedzie bajka.
a jesli chodzi o radio to bierz w portfel 4 stówki i kupuj JVC z usb. mam takie i jest super. (znalazlem nowe na allegro za 320 wiec poszukaj dobrze)
pzdr |
_________________ Stilo W P R |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl - Negocjacje - Meble Metalowe
|
|