|
|
[radio] Jak wyjąć radio z Marea Weekend?? |
| Autor |
Wiadomość |
karwoj25

Samochód: Fiat Marea Weekend 1.9JTD
|
Wysłany: 2009-11-16, 00:14 [radio] Jak wyjąć radio z Marea Weekend??
|
|
|
| Pytanie jak w temacie - jak wyjąć radio 'domowym sposobem' tak, aby niczego nie uszkodzić i nie zarysować?? |
_________________ Marejka 1.9 JTD
Škoda Favorit 1.3
PolskaJazda 
 |
|
|
|
 |
wojo985

Samochód: Fiat Marea Weekend 2.4TD HLX
|
Wysłany: 2009-11-17, 18:56
|
|
|
Ja wyjąłem za pomocą pociętej karty kredytowej Mocowania są dwa, po boku na dole radia i dwa od góry. Dolne zatrzaski powinny puścić jak włożysz coś płaskiego od rogu i pociągniesz ku górze, górne łatwiej puszczają, trzeba po prostu wycelować. ogólnie tak kombinujesz i manewrujesz w szczelinach, aż wyskoczy z zaczepów. |
_________________ Fiat Marea Weekend HLX 2.4TD 125KM-SPRZEDAJĘ CZĘŚCI z niej.
Kolejna Marea Weekend HLX 2.4TD 125KM
Piszę poprawnie po polsku. |
|
|
|
 |
karwoj25

|
Wysłany: 2009-11-18, 00:18
|
|
|
Jak pojadę do domu na Weekend to się tym zajmę.Próbowałem wcześniej, ale bałem się, że coś wyrwę... a szkoda by było |
Škoda Favorit 1.3
PolskaJazda 
 |
|
|
|
 |
Hipo

Samochód: Stilo Multiwagon 1.9MJTD 16V
|
Wysłany: 2009-11-18, 21:31
|
|
|
| A nie łaska poszukać? był już nie jeden temat, w jednym nawet fotki wklejałem jak wygladają zatrzaski żeby było wiadomo co i gdzie wsadzić. |
_________________ Fiaty nie gubią oleju, one znaczą swój teren.
Maryśka 2,4TD
 |
|
|
|
 |
karwoj25

|
Wysłany: 2009-11-19, 15:04
|
|
|
| Kod: | | http://fiatforum.com.pl/topics6/demontaz-seryjnego-radia-w-marea-vt234.htm |
Na przyszłość, coby nie zginęło
Słuchajcie, wyjęcie radia jest naprawdę banalne. Potrzebne będą najlepiej 4 grube, sztywne karty plastikowe (kredytowe bądź telefoniczne). Wciska się je i naciska zaczepy. Dolne zwalniamy od boku, górne wciskamy od góry. Piszę o 4 kartach, bo tak jest znacznie łatwiej. |
Škoda Favorit 1.3
PolskaJazda 
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl - Quady
|
|