|
|
Seicento nie działa air bag ani klakson?!?!? |
| Autor |
Wiadomość |
szkudlar
Samochód: Seicento 1.1Mpi
|
Wysłany: 2009-04-27, 15:31 Seicento nie działa air bag ani klakson?!?!?
|
|
|
| Witam, to znowu ja:)mam taki problem.....nie działa klakson ani air bag...co to może być??pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.... |
|
|
|
 |
Tricen

Samochód: Fiat Seicento 0.9 + Gaz
|
Wysłany: 2009-04-28, 08:56
|
|
|
A jak sprawdziłes ze airbag nie działa ?
Sorka za ironie. |
|
|
|
 |
szkudlar
|
Wysłany: 2009-04-28, 09:25
|
|
|
bo pali się czerwona ikonka air bagu??????? |
|
|
|
 |
ROBERT61

Samochód: BYŁO STILO 1,9 JTD JEST N.BRAVO 1,9 Multijet
|
Wysłany: 2009-04-29, 19:41
|
|
|
| To kolego masz zerwaną taśmę w przełącznikach zespolonych. |
|
|
|
 |
szkudlar
|
|
|
|
 |
ROBERT61

|
Wysłany: 2009-04-30, 20:46
|
|
|
| szkudlar napisał/a: | | czy takie coś może być?? |
Tak.O taką taśmę chodzi.Ale przed zakupem sprawdź swoją,czy jest taka sama,bo nie wiem z którego roku masz autko,a były zmiany co do kostki podłączenia poduszki Najlepiej rozbierz swoją i już będziesz wiedział jaka jest potrzebna.UWAGA RÓB TO TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZY ROZŁĄCZONYM AKUMULATORZE |
|
|
|
 |
szkudlar
|
Wysłany: 2009-05-01, 11:54
|
|
|
| aha, ja mam 2003 rok a ten facet od aukcji nie odpowiada wiec nie wiem do jakiego to jest...pozdro |
|
|
|
 |
ROBERT61

|
Wysłany: 2009-05-01, 15:57
|
|
|
Chodzi o tą kostkę do podłączenia poduszki,ta z aukcji ma żółty kolor,a u Ciebie może być zielona(ale nie koniecznie)Musisz sprawdzić u siebie jaką masz,bo to nie zasada,że auto jest z 2003 i na pewno masz żółtą.Po co zamawiać coś a potem oddawać,jak się okaże,że to inna Nawet zamawiając w aso podasz im nr.nadwozia i rok,a oni sprowadzą Ci nie to co jest w aucie Takie rzeczy zdarzają na bieżąco.Najpierw sprawdź,co masz zamontowane,a potem zamawiaj.Ale i tak po wymianie taśmy czeka Cię wizyta na kompie,żeby wykasować błędy AIR-BAG. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl - Kafar
|
|