|
|
ZEGNAMY LATO?? OSTATNIE PALENIE LETNIEJ OPONY?? :) |
| Autor |
Wiadomość |
RomualdPL

Samochód: Fiat Abarth Punto Cabrio Bertone 1.2 16v
|
Wysłany: 2009-09-24, 19:51 ZEGNAMY LATO?? OSTATNIE PALENIE LETNIEJ OPONY?? :)
|
|
|
Witam!! Na polu coraz zimniej, wieczory coraz krótsze.. Proponuje spotkanie wszystkich maniaków/posiadaczy Fiata Punto - Grande Punto.. By zakończyć sezon letni i oczekiwać na zimę... Sam posiadam Fiata Punto Cabrio Bertone i przez zimę bedzie musiał stać w garażu Mam jedno takie miejsce.. Jakieś 30km od Krakowa do którego dojeżdża się drogą kamienistą a na jej koncu otacza nas płynąca rzeka.. A obok niej hałdy piachu... Klimat z Włoch rodem Zawsze można było by posiedzieć przy ognisku zagrać na gitarze i powymieniać się doświadczeniami na temat tuningu czy modyfikacji swojego modelu Opitalając kiełbache.. Na koniec kto ma końcówki opon (Bądź mu nie szkoda) spalic je na asfalcie po wyjechaniu na drogę... By zakończyć sezon letni i na następny dzień założyć zimówki witając zimę |
|
|
|
 |
ubek

Samochód: Pajero 3.0 V6
|
Wysłany: 2009-09-25, 04:33
|
|
|
| RomualdPL napisał/a: | | Mam jedno takie miejsce.. Jakieś 30km od Krakowa do którego dojeżdża się drogą kamienistą a na jej koncu otacza nas płynąca rze |
Gdzie to jest?? Znam kilka osób z klubu co by wpadły ale tylko jedna nikt nie ma punto więc nie wiem czy się zaliczymy do grupy
| RomualdPL napisał/a: | | maniaków/posiadaczy Fiata Punto - Grande Punto. |
Zapodaj miejscówkę i datę jakąś |
_________________ I srogi Administrator wkroczy do tematu i właściwy porządek przywróci. I będą mu złorzeczyć, ale praca jego szlachetna, od kroku w przepaść głupoty wielu uchroni...
 |
|
|
|
 |
RomualdPL

Samochód: Fiat Abarth Punto Cabrio Bertone 1.2 16v
|
Wysłany: 2009-09-25, 10:49
|
|
|
No właśnie mi chodzi o utworzenie typowo docelowej grupy Punto |
|
|
|
 |
szela

Samochód: Brawa 1,9JTD
|
|
|
|
 |
ubek

Samochód: Pajero 3.0 V6
|
Wysłany: 2009-09-25, 20:06
|
|
|
| RomualdPL napisał/a: | No właśnie mi chodzi o utworzenie typowo docelowej grupy Punto |
No to odpadamy |
_________________ I srogi Administrator wkroczy do tematu i właściwy porządek przywróci. I będą mu złorzeczyć, ale praca jego szlachetna, od kroku w przepaść głupoty wielu uchroni...
 |
|
|
|
 |
egon

Samochód: Punto 1,2 SX
|
Wysłany: 2009-09-26, 13:51
|
|
|
| RomualdPL napisał/a: | No właśnie mi chodzi o utworzenie typowo docelowej grupy Punto |
Troche dziwne podejscie, ale twoja sprawa, jesli nikogo innego niechcesz widziec |
_________________ było CZARNE TIPO 1,6i.e + LPG
FIAT TIPO 2,0 16V Black Devil
jest NIEBIESKIE PUNTO 1,2 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl - Księgarnia Braniewo
|
|