|
|
Wiatrak od chłodnicy |
| Autor |
Wiadomość |
Uniacz1998

Samochód: Fiat Uno
|
Wysłany: 2010-02-14, 16:14 Wiatrak od chłodnicy
|
|
|
| Witam mam pytanko dotyczące wiatraka od chłodnicy. Otóz mam odłączony kabel od wiatrak nie wiem dlaczego i nie wiem jak go podłączyć |
|
|
|
 |
miszko

Samochód: Fiat Tempra 1.6
|
Wysłany: 2010-02-14, 17:10
|
|
|
Sprawdź czy nie masz odłączonej kostki. Poszukaj w okolicach wiatraka i wiązki od świateł.
Zaś układ elektryczny jest bardzo prosty. Na stałe jak dobrze pamiętam podłączony jest minus do silnika zaś plus podawany jest przez czujnik, czujnik wkręcony jest w dolną podstawę chłodnicy, zaraz u podstawy zbiorniczka wyrównawczego. Sprawdź czy kable są tam wpięte. |
_________________ Lancia Lybra 1.6 16v LPG sekwencja STAG4+TAP01
Fiat Tempra 1.6 gaźnik LPG 390tys. km
Fiat Uno Clip 1.0 LPG 216tys. km (było)
FiatForum.com.pl
Tempra.org
miszko.pl
Sprzedaż serwerów DELL (duże upusty, możliwość skonfigurowania pod usługi). Zapraszam |
|
|
|
 |
Uniacz1998

Samochód: Fiat Uno
|
Wysłany: 2010-02-14, 17:24
|
|
|
no kabelek mam odłączony bo dziś z przedniego zderzaka wystawał kabelek z końcówko, a co do tego | Kod: | | czujnik wkręcony jest w dolną podstawę chłodnicy, zaraz u podstawy zbiorniczka wyrównawczego. Sprawdź czy kable są tam wpięte. | to znajduję się pod spodem zbiorniczka? czy jak? to pewnie będzie ten kabel co mi wisiał dziś |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Design by FK moded by miszko Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© 2004-2010 by tempra.org & Fiat Forum Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść.
Polecamy NeroSeicento.pl
|
|